Wednesday, October 11, 2006

Cum sa-i arati ca-ti pasa! Lectii practice pentru barbatii romantici

1.La orice intrebare a ei, raspunde cu "Vreau sa mi-o sugi". De fapt, fa-ti din asta wallpaper-e, pune-o pe tricou, inregistreaza un mp3. Tu esti cel mai important

2)Cand aduce vorba de "mai fa si tu ceva prin casa", mai intai raspunde cu chestia de la punctul 1), dupa care fa un pipilica pe perdelele ei. Cum sa nu-i dai ce vrea? Si da, un pipilica intra perfect la categoria "ceva in casa"

3)Cand auzi "Pisi, nu mai avem sunca/salam/parizer in frigider", raspunde-i cu "ia cutitu' asta si jupoaie`ti de pe picior, ca ai destula"

4)Daca o prinzi ca se machiaza, spune-i fara sa clipesti: "ai dintii asa de galbeni ca ai putea sa ungi o paine intreaga cu ei"

5)Spune-i ca azi ai chef sa fii romantic, pregateste cada cu spume, petale de trandafiri, lumanarele in dormitor. Dupa ce face baia aia si e mai moale ca o coca de cozonac lasata 6 ore la dospit, si se pune calda in pat gata de dragoste netarmuita, da-i una in moalele capului, fa-i repede poze cu ea goala, dupa care le printezi cu anuntul "10.000 oralu`, 5.000 analu`". Cand se trezeste si face gura desi nu poate sta pe scaun cu ambele buci, spune-i ca aveai nevoie de bani sa-ti iei guma turbo sa-ti completezi colectia de surprize.

6)Cand se uita cu ochii in lacrimi la telenovele, du-te la tine in camera, pune in functiune sistemul 18.1 si pune pornachele ala bun, cu Forced Throat Jobs. Nu uita sa dai volumul si bass-ul la maxim.

7)Daca azi iti merge netul mai incet decat doua testoase care fac sex in jeleu, trimite-o pe bloc sa remufeze cablul. Primesti 10.000 de puncte in plus la quest-ul asta daca ploua, ninge, e furtuna de nisip. Primesti bonus 1 triliard de puncte daca e cutremur.

8)cand te intreaba daca "rochia asta imi face fundu' mare?" raspunde-i fara sa-ti dezlipesti ochii de la televizor cu "nu pisi, da` auzi? Cand te declara astia satelit al pamantului, ca deja ai propria ta gravitatie..."

2 comments: