Wednesday, October 29, 2008

Review-uri de jocuri

 

1) FarCry 2

Pitching ideas for a new game, Ubisoft headquarters:

- Ba, stii ce ar fi cul intr-un joc?

- a

- Sa avem grafica misto, asa ca in Crysis, dar pe maro, si sa zicem ca e in Africa.

- Moama, esti cul, game dizainere

- da, sunt. si ar mai fi cul sa bagam si elemente din GTA: playeru` sa aiba cocioaba, si sa sa duca sa faca misiuni si sa faca upgrade la cocioaba!

- Uau, o sa fie jocul anului.

- Uau, si ca sa facem jucatorul sa sa simta in joc, acolo, bagam optiunea sa-si scoata srapnelu` din mana. Si sa repare masini!!! si sa-si vada picioarele cand se uita in jos!!

- Da ba, iti meriti salariul tau gigantic. Sa ma traga de mot aia care ziceau ca iti trebuie poveste la joc!

2) Fallout 3

- Ba, am luat licenta de fallout de la interplay. This is it, we are cool, we makes RPG, ca le facem misto, ati vazut ce megasucces a avut Oblivion

- Uau, da. Si ca sa mai scadem din costuri, folosim engine-ul de la Oblivion. In felul asta, luam si fan-base-ul de la fallout-ul original (unde fanii scot ei patch-uri pt fallout 2, la 10 ani de la lansare) si facem vanzari si la astia tineri, care vor ei FPS! Ne-am scos, frate.

- Da frate, si folosim si mult verde, peste tot, ca e cu radiatii and shit

- Asa e frate, radiatiile e verzi!

 

Intr-o nota mai optimista, s-a reinfiintat vechiul interplay.Sort of: Chris Taylor si Jason Anderson, doi dintre aia care au facut seria originala Fallout, sunt la carma, si lucreaza la un MMORPG numit “Project V13”, care se pare ca e MMORPG in universul Fallout. W00t!

No comments:

Post a Comment