Friday, December 07, 2007

Alegeri, alegeri...

Pai ma gandeam sa pun videoclipul mega-hitului Jaga-Jaga (GK, tre' sa cunoasti melodia foarte bine tinand cont de numarul mare de nunti la care ai luat parte lately). Da, chiar exista un videoclip si este plin de efecte speciale (scene alb-negru), filmat intr-o locatie deosebita (halta Dâlga Mare), plin de femei sexy (fotbaliste distruse si nemancate). Deci daca sunteti curiosi il puteti vedea, dar nu aici...

Destul despre prostie si prost-gust, sa trecem la lucruri mai serioase. Azi am aflat de un film ce anunta multe, am vazut ca a iesit pe piata pe 26 octombrie anu' asta deci sunt sanse mari sa-l gasiti pe torrents :D (Discleimăr: Downloadurile pirat sunt interzise prin lege si nu e frumos si nu recomandam asta si daca va prinde militia o sa va bage la zdup si acolo o sa vi se intample lucruri urate si asezatul pe scaun nu va mai fi niciodata la fel...)
Deci filmul se cheama "Youth without youth" si e facut de Francis Ford Coppola, dupa o nuvela a lui Mircea Eliade iar distributia este in mare parte de pe meleagurile noastre (Marcel Iures, Adrian Pintea, Florin Piersic Jr., Mircea Albulescu, Dragos Bucur, Andrei Gheorghe si multi altii)
Suna interesant...



1 comment:

  1. Apropo de filme bune, sa va uitati la "The Man From Earth" e genial.

    ReplyDelete